JustPaste.it

Novo4

Şimdi bu şekilde novo 4

Smok Novo 4 Pod Elektronik Sigara Kiti
SMOK Novo 4 Pod Kit, hareket halindeyken gizli 'gizli' elektronik sigara içmek için mükemmel, süper hafif ve taşınabilir bir cihazdır.

Bu cihaz 800 mAh pille çalışan Novo 4, size tüm gün yetecek kadar bol enerjiye sahipken, USB-C şarj kablosu cihazın yalnızca 90 dakikada şarj edilebilmesini sağlar.

En Hafif veya güçlü bir içim deneyimi için güç çıkışını 5-25W'a ayarlayarak Novo 4'ün değişken watt değeriyle elektronik sigara deneyiminize ince ayar yapabilirsiniz. 0,49 inçlik OLED ekran, pil seviyesi ve güç seviyesi dahil olmak üzere ihtiyacınız olan tüm elektronik sigara verilerini gösterir.

Böylece Eşsiz ayarlanabilir hava girişi halkası, hava akışınızı kontrol etmenizi sağlayarak sıkı veya havadar bir vape aralığı sunar. 2 ml'lik bir Smok Novo 4 bölmesi ile donatılmış olan bu bölmeler, sızdırmaz bir tasarıma ve basit, dağınık olmayan bir yeniden doldurma işlemi için bir yan doldurma portuna sahiptir.

Sıvı Bölmeler, SMOK LP1 bobinleriyle uyumludur ve kit, Klasik/Yüksek PG, 50/50 ve Nikotin Tuzları e-sıvıları ile eşleştirildiğinde MTL vaping için ideal olan iki adet 0.8ohm bobin içerir.

Novo4 Şık, hafif ve kullanımı zahmetsizce basit olan Smok'un en yeni Novo 4'ü, her tür elektronik sigara için ideal olan taşınabilir cihazdır.

Özellikler

Kompakt, hafif tasarım
Ağızdan akciğere vaping için mükemmel
Kullanımı kolay
Değişken watt (25 W Maks)
Ayarlanabilir hava akışı
800 mAh pil
2 ml e-sıvı kapasitesi

Kutuda ne var

1 x Novo 4 Cihazı (800mAh)
1 x Novo 4 Pod (2ml)
2 x LP1 Örgülü 0.8ohm Bobinler
1 x Type-C Kablo
1 x Kullanım Kılavuzu